دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم

تابعيت مضاعف

مدارک مورد نیاز:

  1. تکميل پرسشنامه مشخصات فردی - يك نسخه[ دانلود فرم مربوطه ]
  2. تکميل فرم درخواست صدور گذرنامه - يك نسخه [ دانلود فرم مربوطه ]
  3. اصل و تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل و تصوير كارت ملي هر کدام يك نسخه
  4. اظهار كتبي نحوه اخذ تابعيت مضاعف و درخواست به تابعيت جمهوري اسلامي ايران
  5. اصل و تصوير گذرنامه يا كارت هويت خارجي - يك نسخه
  6. عكس 4×3 جديد رنگی با زمينه سفيد، بدون كلاه و عينک و با حجاب كامل - دو قطعه
  7. رسيد پرداخت هزينه صدور گذرنامه _ جهت مشاهده مبلغ قابل برداخت به صفحه تعرفه خدمات کنسولی مراجعه فرمایید.

توضیحات:

  1. در صورت درخواست متقاضی، فرم های مربوط به "تغییر محل اقامت" و همچنين مهر "خروج مکرر مخصوص مقیمین خارج از کشور" و یا "مهر خروج مشمولین ویژه مقیمین خارج از کشور" تکمیل گردد.
  2. در صورتی که اصل شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت و آخرین مدرک تحصیلی به همراه متقاضی نمی باشد بایستی یکی از بستگان با در دست داشتن اصل مدارک فوق به وزارت امور خارجه در تهران (ساختمان شماره 3 اداره کل امور کنسولی) و یا نمایندگی های وزارت امور خارجه در استانها نسبت به رویت اسناد مذکور و ارسال تصویر آنها به سفارت ایران در مالزی اقدام نمایند. همچنین لطفا قبل از مراجعه به بحش کنسولی نسبت به دریافت مدارک توسط کنسولی اطمینان حاصل نمایید.

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران