دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨
گالری تصاویر
پیوندهای مهم

متولدين خارج از كشور

مدارک مورد نیاز:

  1. تکميل پرسشنامه مشخصات فردی- یک نسخه [ دانلود فرم مربوطه ]
  2. تکميل فرم درخواست صدور گذرنامه - یک نسخه [ دانلود فرم مربوطه ]
  3. اصل و تصوير كارت يا برگ اقامت كشور مالزی - یک نسخه
  4. اصل و تصوير تمام صفحات شناسنامه - یک نسخه
  5. اصل و تصوير كارت ملي - یک نسخه
  6. عكس 4×3 جديد رنگی با زمينه سفید، بدون كلاه و عينک و با حجاب كامل - سه قطعه
  7. رسيد پرداخت هزينه صدور گذرنامه _ جهت مشاهده مبلغ قابل برداخت به صفحه تعرفه خدمات کنسولی مراجعه فرمایید.

توضیحات:

  1. در صورتی که  متقاضی زیر 18 سال باشد و محل اقامت پدر در گذرنامه مالزی درج شده باشد بایستی متقاضی نسبت به تکمیل مهر خروج مخصوص مقیمین خارج از کشور و پرداخت مبلغ 45 رینگیت اقدام نمایند.
  2. در صورت درخواست متقاضی، فرم های مربوط به "تغییر محل اقامت" و همچنين مهر "خروج مکرر مخصوص مقیمین خارج از کشور" و یا "مهر خروج مشمولین ویژه مقیمین خارج از کشور" تکمیل گردد.
  3. متقاضیانی که یکبار اصل مدارک فوق را به امور کنسولی ارائه نموده اند تصویر همان مدارک کافی می باشد.
  4. در صورتی که اصل شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت یا معافیت و آخرین مدرک تحصیلی به همراه متقاضی نمی باشد بایستی یکی از بستگان با در دست داشتن اصل مدارک فوق به وزارت امور خارجه در تهران (ساختمان شماره 3 اداره کل امور کنسولی) و  یا نمایندگی های وزارت امور خارجه در استانها نسبت به رویت اسناد مذکور و ارسال تصویر آنها به سفارت ایران در مالزی اقدام نمایند. همچنین لطفا قبل از مراجعه به بحش کنسولی نسبت به دریافت مدارک توسط کنسولی اطمینان حاصل نمایید.

 

   دانلود : Form_Sodoor_Gozarnameh.pdf           حجم فایل 69 KB
   دانلود : formMoshakhasateFardi.pdf           حجم فایل 45 KB
اداره کل ارزیابی و نظارت

سامانه تایید اسناد کنسولی
برای تایید کلیه اسناد کنسولی و دانشجویی اعم از وکالتنامه ، گواهی امضا، تایید مدارک دانشجویی و پزشکی امکان پذیر است
سامانه روادید الکترونیکی
امکان دریافت روادید الکترونیک به صورت برخط در این سامانه تعبیه شده است
سامانه امور کنسولی و ایرانیان
در این سامانه کلیه فرم های کنسولی و قوانین مربوطه درج گردیده است
کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران